Tänään on ukolla päivätoiminta Oravanpesässä Riistavuoren monipuolisessa plvelukeskuksessa, ihanaa minulle. 

Aamu on alkanut melko normaalisti, no joo oli hänellä huoli ruokailuista, "käydäänkö me jossain baarissa sitten syömässä?" No ymmärsi kyllä sanotun, "niinhän se oli, minä kun en siellä ole  montaa kertaa käynyt niin en muistanut." Hakeekos ne minut täältä ja vie sitten sinne Oravanpesän ovelle? Tämä kysymys on ymmärrettävä, koska maanantain kuljetussekoilut on iskostunut mieleen. Muistikoodinaattori myönsi tuon asian olevan pitkään mielen sopukoissa.

Helsingin sosiaalitoimi kilpailutti nämä päivätoiminnan kuljetukset, kilpailutuksen voitti tietenkin halvin Helsingib matkapalvelukeskus!

Matkapalvelukeskukselle on vain kuljetukset tärkeitä mutta, asiakas ja asiakkaan avustaminen on sivuseikka! Asiakkaan joka liikkuu pyörätuolilla avustaminen on toiselle kuljettajalle itsestään selvyys, toinen odottaa asiakkaan selviytyvän omin avuin. Toinen kiinnittää tuolin oikeaoppisesti tonen vetää liinalla tuolin ja potilaan kiinni. Hisseistä valitetaan, yms. Miksi hylätään jo hyväksi havaittu ja toimivaksi oppinut halvempaan? 

Cabing kuljetuksella palvelu toimi ja muistisairas oli heille ihminen! Kiire ei näkynyt asiakkaan simiin, hymyillen todettiin näillä mentävän! Toki löytyi sieltä näitä "hosuheikkejä" jotka paikkasi kiireen kovalla ajolla.